рекламна агенция ЕТРИКС

Фотография, дизайн и печат на продуктов каталог

клиент: Лебозол България

Арте Плевен

Продуктова фотография,  дизайн и печат на продуктов фирмен каталог.

 

За нашите любезни партньори, изготвихме индивидуален дизайн и предпечат на продуктов каталог, състоящ се от 12 страници предлагащи основните продукти от Арте ООД на българския пазар.

 

Пълноцветното издание предлага на потенциалните клиенти полезна информация за фирмата, предлаганите продукти и разбира се кулинарни рецепти.

 

В дизайна на каталога сме заложили на продуктова фотография, която заема важно място и показва в детайли предлаганите продукти от фирма Арте. Дизайна заема важно място в създаването на всяко рекламно решение. Независимо дали е печатно издание, той трябва да грабва потенциалния клиент от пръв поглед. Всяка група продукти трябва да се окроява графически и цветово, което спомага за бърза ориентация в избора от страна на клиента.

 

Дизайна на каталога трябва да е съобразен със самия отрасъл. Прилаганите цветове трябва да отговарят на точни критерии, които се спазват при изграждането на дизайна на всеки каталог. В изготвянето на дизайна за индивидуалния каталог на фирма Арте сме спазили тези критерии.Всяка категория е стриктно подредена и отличаваща се в цветово и графично оформление, подкрепена със съответна рецепта, която ще е в полза на всяко домакинство.

 

Благодарим им за гласуваното доверие. На екипа на Арте пожелаваме да продължават да задоволяват апетита на всеки ценител на кулинарното изкуство.

 

Приятен апетит!

фотография, дизайн и печат на фирмен каталог за Арте Плевен
рекламна агенция ЕТРИКС

други проекти от печатна реклама