рекламна агенция ЕТРИКС
star

Какво споделиха за нас

Най-голямото доказателство за качеството на нашата работа е в ангажимента, който имаме към нашите партньори, като се стремим да постигат своите бизнес цели. В съответствие с това, част от тях написаха за нас няколко отличия за дизайн и интерфейс, което е изключително мотивиращо и потвърждава, че нашата мисия и нашите цели са искрени.

Prity Romania

Vanzari Prity Romania

Най-правилния ход за бизнеса ни бе избирането да работим и използваме отличните услуги на професионалистите от ЕТРИКС, поради което ви съветвам да не се колебаете и да се обърнете към тях, за да „очертаят фантазиите“ Ви.

Успехи и за напред.

beeberry

BeeBerry | Медовина Кошерите

Етрикс,
талантът ви, модерното мислене и упоритата работа доведоха до страхотни резултати. Благодарим ви! Доказателство затова са всички поздравления, които получаваме от наши клиенти, а това определено прокарва чувства на удовлетворение за модерната визия.

 

 

Вие станахте част от истинска приказка (нашата реална история), която цели освен да докосне много изтънчени небца, да го направи с финес. И понеже се гордеем с медовината, която произвеждаме, защото е уникална, за нас бе изключително важен обликът.

 

 

Приятели, заедно постигнахме много-много – визитните картички, етикетите на бутилките ни и електронното издание на Кошерите още провокира почуда – как успяхте да ги направите прекрасни! Изкуство!

 

 

Благодарим Ви за професионалното отношение и за модерната визия на нашия бранд. Нямаме търпение да стартираме следващия ни проект заедно!

 

 

БГ шафран

БГ шафран

Искаме да споделим като референция удоволствието от съвместната ни работа с ЕТРИКС по изграждане на фирмен сайт и онлайн магазин. Специални благодарности на Георги Тачов и Велислава Тачова за страстта и желанието, което вложиха при реализирането на сайта и фотографиите към него! Те надскочиха нашите очаквания!! Когато им дадохме заданието, нямахме ясна идея за визията и начина на функциониране на сайта. Техните препоръки и свежи идеи направиха продукта ни уникален и атрактивен. Изграден по изцяло нов начин, с много функционални менюта и модерна визия сайта ни е прекрасен помощник в ежедневната ни работа и чудесен рекламен продукт. Поздравления и искрени благодарности за перфектно свършената работа!!

m-communication

M Communication

„Има хора, които ни вдъхновяват. За прекрасни неща. За това да бъдем добри.“

С благодарност от M-Communication Ltd.

Искаме да ви благодарим за добрата съвместната работа, за отделеното ви ценно време, за свежите идеи и проявеното търпение.

 

 

Факт е и можете да се гордеете с това, че упоритостта и положените усилия дават прекрасни резултати!

 

 

Благодарим ви и ви желаем много здраве, късмет, лични и професионални успехи и още много доволни клиенти и партньори!

медицински център Кордис

медицински център Кордис

Etriх – екипът, който създава реалност във виртуалното пространство.

 

Чрез своята креативност и умения те успяха да реализират един уникален проект, даващ визия на нашия медицински център. Талантливи, скорострелни, иновативни са малко от епитетите, които ги описват. 

 

Посрещнаха ни с усмивка и върнаха нашата. Поднасяме най-искрени благодарности към тях и творчеството им и им пожелаваме безкрайни успехи в това, което правят най-добре – уеб дизайн.

Удовлетвореността ни и стремежът ни за точност в детайлите ни накара да ги изберем и да се доверим на тях за съвместна работа в бъдеще.

 

С чиста съвест ги препоръчваме на всеки, търсещ прецизност и коректност!

семеен хотел Марагидик

Семеен хотел Марагидик - Априлци

Сключихме договор с etrix.bg за изготвяне на сайт на хотела и печатни рекламни материали.

 

 

Наблюденията ни показват:

Влизанията в нашият сайт за период от 1 година са се увеличили с повече от 100%.

Макар и в условията на криза хотела повиши оборотите си за 1 година с над 30%. Това се дължи на повишената посещаемост и заетост на хотелската база, а като се има предвид, че основната ни рекламна дейност се дължи на сайта, става ясно приноса на добрата ни съвместна работа с etrix.bg

 

Хотелската дейност изисква бърза и гъвкава реакция на рекламната фирма за новости, цени и услуги. За всяко наше искане по тези въпроси фирмата реагираше своевременно и точно, като много често предложенията и консултациите им бяха решаващи. Рекламните картички и други материали, които им възлагахме за този период бяха изпълнявани в срок и произведени с вкус и професионализъм.

 

Благодарим на фирмата etrix.bg и лично на Георги Тачов за досегашната работа и се надяваме за дългосрочна съвместна дейност.

lebosol

Лебозол България

С фирма Етрикс работим от средата на 2012 след препоръка от наши партньори. Бяхме останали без обслужваща агенция, а ни притискаха срокове.

 

 

Като клиенти ни спечелиха със способността бързо да вникнат в проблема и с персоналното отношение към нашите идеи и желания.Отличния графичен дизайн плюс дружелюбното отношение за нас са предпоставка за дългосрочно сътрудничество. Това което получаваме като продукт от Етрикс е наистина индивидуално, а креативността им прави клиентите да се чувстват неповторими.

DoriDios

Музикален център Dori Dios

ETRIX е критерий за качество, естетика и професионализъм.

 

 

Работя с екипа в лицето на Георги Тачов и Велислава Тачова от самото начало. Всички проекти, свързани с моята дейност са изработени от тях. Харесвам идеите им и тяхната реализация. Те не просто създават продукт – те правят изкуство. Техният подход е нов и модерен и напълно отговаря на световните стандарти в сферата на графичния дизайн и рекламата.

yoga Balance

Йога център Баланс

С настоящата референция бих искала да дам своята отлична оценка за работата и изключителния професионализъм на Рекламно Студио „etrix.bg“.

 

 

Започнах работата си с „etrix.bg” през лятото на 2011 г.

 

 

Първоначално имах нужда от по-дребни неща като флаери, рекламни надписи и малки коледни подаръци.

 

 

През зимата на 2012 г. реших да се доверя на екипа на „ etrix” за цялостната визия на Йога Студио „Баланс” – от създаване на лого до изработка и поддръжка на нов сайт. За мен това бе много важен и вълнуващ момент от развитието на Студиото.

 

 

Уеб сайта, който „etrix.bg” създадоха е с елегантен дизайн, лека и въздушна визия и напълно оправда моите очаквания.

 

 

Като клиент на „etrix” получих висок професионализъм, добро обслужване, коректност и стремеж да се познават нуждите на клиента в дълбочина.

 

 

За мен това е нещото, което ценя изключително високо в нашите бизнес взаимоотношения и мисля, че подобен подход към клиента е уникален!

hop

онлайн магазин HOP.BG

С настоящата референция, желаем да изкажем своите най-искрени благодарности за професионалната работа на екипа на Etrix.

 

 

По наша поръчка фирмата трябваше да извърши редизайн на уеб сайт. Началото на съвместната ни работа, многобройните часове, обсъждайки новият му облик стигна до етап,че цялостната визия на всичките ни дейности трябва да се промени. Това изцяло промени нашето виждане относно рекламата, която е всеобхватна.

 

 

Екипа на Etrix перфектно и последователно успя да представи същността на дейностите, които предлагаме в ГИС ЕООД. Отдадени на своята работа, ние екипа на ГИС напълно се доверяваме на професионализма показан от графичния дизайнер на студио Etrix.

 

 

Всеки нов проект, представен от негова страна изцяло допълва нашите цели и стремежи да се развиваме всеобхватно в областта на IT сферата.

 

 

Препоръчваме студио Etrix, като доказани професионалисти в сферата на рекламните решения.“

Благоевград пропъртис

Благоевград пропъртис

С Еtrix ни свързаха наши дългосрочни партньори, отговарящи за разработването и поддръжката на интернет сайтовете на фирмата. Идеята ни бе да подобрим с нов облик, лице и функционалности един от нашите интернет портали.

 

 

Още от първият ни контакт с екипа на Еtrix, и по специално с Г-н Георги Тачов, усетихме желанието на екипа им, да създадем заедно индивидуален, специфичен и характеризиращ нас като компания дизайн.

 

В съвместната ни работа се наслаждавахме на изобилие от вариации, решения и идеи за създаването на един краен продукт.

 

 

Еtrix освен с дизайнерските си решения, ни помогна и с по-ясното разбиране на изискванията на потребителя и бъдещите тенденции в дизайна.

 

 

Благодарим и препоръчваме екипа на etrix. Доказателство за това е последващият наш продукт – www.skyapartments.net

Дом майка и дете Плевен

Дом за медико-социални грижи град Плевен

Позволете ми да изкажа изключителното ми задоволство и горещи благодарности към екипа на рекламно студио Етрикс и лично на Георги и Велислава Тачови.

 

 

Впечатлени сме от европейската и модерна визия на уеб сайта, която напълно отговаря и пряко кореспондира с отношението ни и качеството на грижите полагани за тези безценни деца. Великолепно сте уловили усещането за грижа, съпричастност, надежда и обич, което личи по начина на изработка на всяка страница.

 

 

Благодаря Ви, от името на децата и лично от мое име за креативността, отношението и професионализма! Вие сте част от нашето голямо семейство, което ми дава вярата, че усилията ни са ползотворни!

 

Благодаря Ви!

Галя Димитрова

салон за красота GM

Нуждаехме се от нещо различно и индивидуално.


Искахме да избягаме от рекламните материали, които ни заливат всеки ден и навсякъде.

Искахме нашите проекти да имат душа. Да носят личната ни енергия, любов и визия, която казва: Правя това за теб, моя клиент.


Изказваме своята Благодарност на екипа на Ertix за търпението и положения труд да открият и създадат това, което изразява нас.


Ако имате бизнес и идеи, ако искате да бъдете различни и да Ви забележат – споделете и се оставете в ръцете на професионалистите.


Изберете студио Etrix.