рекламна агенция ЕТРИКС

Рекламна фотография

Рекламна фотография на керамични продукти GAPPA HANDMADE

Не просто снимка, а точният кадър.

 

Заснемането на всеки един продукт е едно невероятно изживяване за целият екип на рекламно студио Etrix.

 

Всичко започва от подготовката за продуктовата фотосесия. Сценарият е най-важен, който предварително описва всички етапи, през които трябва да преминем, за да получим перфектния кадър. Събирането на декорация, ако е необходима такава, също е част от целия процес.

 

Когато започне снимачния ден, ние сме заредени с положителни емоции и сме готови за работа на макс 🙂

 

Прожекторите светват. Продуктът е заел своята позиция на специално подготвено за целта място. И ето моментът започва.

 

Кадрите се въртят един след друг. Декорациите и всички детайли се променят по време на работа, защото най важно е какво? – РЕКЛАМНИЯТ ПРОДУКТ.

Ние през цялото време се стремим към това. Да го представим до съвършенство и по начин, който потенциалният клиент ще бъде впечатлен.

 

Дълъг е процесът на продуктовото заснемане. Това е и спецификата на нашата работа. Защото ние сме студио ЕТРИКС. Ние знаем как да представим Вашият продукт по един перфектен начин.

 

ТОЧНИЯТ КАДЪР ПРОДАВА!

 

В последващ етап той може да бъде на Вашата рекламна брошура, плакат, каталог, а защо не и на билборди поставени на пикови точки във Вашия град.

 

Не подценявайте заснемането на продуктите си.

 

Доверете се на нашия екип, който ще покаже на Вашите партньори в най-добра светлина всеки детайл от Вашия продукт, допринасящ за неговото закупуване.

 

За да подкрепим тези редове с факти, представяме на Вaшето внимание малка част от продуктовата фотография за нашите партньори от Gappa hand made | www.gappa.bg

 

НАШИЯТ ФОТООБЕКТИВ ВИ ОЧАКВА!

Кадри от изминалата фотосесия 🙂

рекламна агенция ЕТРИКС

други новини

uberdesk bulgaria

Изработка на фирмен сайт за UberDesk Плевен

Те ни се довериха, а ние създадохме съвършен уеб облик на тяхната продукция. Това е зашеметяващ проект, включващ в себе си екип от професионалисти, утвърдили се със своята работа.

дигитален печат на визитки, флаери, постери

Печатница Etrix Digital Print

Дигитален печат за къси тиражи в най-кратки срокове на неустоима цена. Това е най-успешното решение, когато времето и тиражите имат своят минимален срок. Печат на визитки, брошури, листовки, папки, флаери, обложки и опаковки, каталози.