рекламна агенция ЕТРИКС

Произведено в България

Произведено в България

Gappa Handmade
Български производител на керамични продукти

Лампите на прожекторите светват. Момента настъпва. Момент, в който нашия екип имаше удоволствието да се докосне до онези творци – творци дръзнали да останат да се борят и трудят в нашата родна България. Родина с много история и традиции. Точно тези традиции са съхранили и те – Мария и Пламен, които и до днес ежедневно изработват своите керамични продукти в работилничката на GAPPA HANDMADE.

Това е приказка, която четем отдавна. Приказка, която премина през нашия обектив, който запечата в детайли магията на керамичния занаят. Това за нас са спомени, които остават траен отпечатък в съзнанието ни, което за в бъдеще допринесе за реализирането на настоящия проект.

Стъпка по стъпка…

Обичаме да изминаваме тези стъпки. Извървяхме ги и за нашите доверени приятели от GAPPA HANDMADE.

Началото бе късната есен. Природата бе заобиколена от своите блага, които прекрасно застанаха пред нашия обектив и ни се усмихнаха, от които се запечатаха страхотни кадри. Кадри, които увенчаха с успех нашите ваятели на грънчарския занаят. Тяхното дело криещо своите тайни до днес, вече има своите последователи.

Вие, мили приятели сте ценители на ръчно изработената керамика, която чрез своите изтънчени форми и пъстроцветни мотиви може да внесе уют и във Вашия дом.

Те допуснаха нас, екипа на Етрикс да бъдем до тях, до тяхната същност ежедневно, да навлезнем в кухнята им и да плуваме в техните води, за да можем заедно да плуваме в бурното онлайн море, което ще е видимо за всички решили да оценят БЪЛГАРСКОТО И РОДНО ПРОИЗВОДСВО.

Онлайн магазинът е създаден за всеки, решил да избере красивото и естетичното, което ще радва сетивата на всички достигнали до тази уеб страница. Мобилната версия ще е с вас ежедневно, което ще е удобство да изненадате своята любима, близки или приятели с оригинални практични подаръци избрани от GAPPA HANDMADE.

Това е нашата БЪЛГАРСКА ОНЛАЙН ПРИКАЗКА. Пожелаваме Ви приятно пазаруване.

www.gappa.bg

Успех на Мария и Пламен.
Екипът на ЕТРИКС

рекламна агенция ЕТРИКС

други новини