рекламна агенция ЕТРИКС

Качествени снимки за онлайн магазин

Знаете ли как да изкушите клиентите?
Правете качествени снимки за онлайн магазин

Представете си онлайн магазин, в който няма снимки на продуктите. Чудите се какво друго няма? Няма клиенти и поръчки. Немислимо е стоки да се продават онлайн, без да бъдат снимани детайлно и най-вече качествено.
фотография на обувки Софрониев

Снимките трябва да са истински, хубави и подробни!

Добрите снимки продават. Те създават доверие у клиентите, заради усещането за професионализъм, което внушават. Ако потребителите попаднат на посредствени фотоси, започват да изпитват съмнения дали изобщо са на правилното място. Сигнал, че нещо не е наред може да бъдат честите искания за допълнителна информация, относно предлаганите продукти. Това означава, че не сте си свършили работата както трябва.

 

Когато снимките са достатъчно хубави и реалистични, описанието към тях е сполучливо и пълно, хората са склонни да купуват без да се двоумят. Голяма част от отказаните поръчки се дължат именно на факта, че клиентите не са сигурни дали продуктът е това, което търсят. И при най-малкото съмнение, те започват да търсят други търговци и да сравняват. Печелят тези, които най-умело предлагат стоката си, включително с подходящите снимки.

Всяка компромисна снимка се наказва

В един онлайн магазин продуктите не могат да бъдат пипнати и усетени, затова е важно те да бъдат показани възможно най-достоверно и подробно. Всеки компромис с качеството на снимките се наказва с отлив на клиенти. Ето защо е задължително цялата организация и подготовка по заснемане на продуктите да бъде включена в проекта още на етап изработка на онлайн магазин.

От ключово значение за красивите снимки е светлината. Дали тя ще бъде естествена ли изкуствена, е въпрос на избор. Фонът също има определяща функция. В продуктовата фотография често се използва белият фон. Той е неутрален, придава стил и акцентира и върху най-дребните елементи. В същото време добре се съчетава с цветовото оформление на който и да е онлайн магазин, независимо в каква гама е то.


Все повече хора с удоволствие пазаруват през интернет. За да грабнете тяхното внимание, снимките във вашия онлайн магазин трябва да са наистина изкушаващи и перфектни.

рекламна агенция ЕТРИКС

други новини

дигитален печат на визитки, флаери, постери

Печатница Etrix Digital Print

Дигитален печат за къси тиражи в най-кратки срокове на неустоима цена. Това е най-успешното решение, когато времето и тиражите имат своят минимален срок. Печат на визитки, брошури, листовки, папки, флаери, обложки и опаковки, каталози.

uberdesk bulgaria

Изработка на фирмен сайт за UberDesk Плевен

Те ни се довериха, а ние създадохме съвършен уеб облик на тяхната продукция. Това е зашеметяващ проект, включващ в себе си екип от професионалисти, утвърдили се със своята работа.