уеб сайт

изработка на сайт за сватбен фотограф

клиент
Ивелин Илиев
уебсайт
www.iveliniliev.net
реализация на проекта
2021

Цели на проекта

сайт за сватбен фотограф Ивелин Илиев
ИВЕЛИН ИЛИЕВ |
АРТИСТИЧНА СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ

Кои са те? Те са хората, които запечатват Вашите спомени. Те са хората, които в специалните моменти са до Вас, дори и да не ги виждате. Не ги виждате, защото те са зад обектива. Те са там, за да съпреживеят най-щастливите Ви моменти, които ще запечатат в неповторими кадри. Тези наши приятели ни се довериха в най-важното за тяхната работа – да създадем техния уеб облик, който да ги покаже такива каквито са: а те са млади, красиви и амбициозни.

Дългогодишният им опит го показва. Безбройни са дестинациите и хората, които са навестили, и на които са спомогнали да останат с добри впечатления.

Не леката задача, която ни поставиха започна с изграждането на фирменото лого в нов облик. Продължихме и с уеб сайта, който се постарахме да покаже на широката публика колко са отдадени Ваня и Ивелин на своята работа.

Всяка страница от уеб сайта има своето индивидуално съдържание, което разбира се е подкрепено със съответната фотография, направена от тях.

Портфолиото им е забележително, в което са качени доста запечатани спомени.

Благодарим Ви приятели, че ни допуснахте до Вас и ни се доверихте да покажем Вашата история в уеб решение.

Ваня и Ивелин – Вие пишете за Вашите клиенти приказка в кадри, която те дълго ще прочитат. А ние се надяваме да не спираме да качваме Вашите кадри със спомени, които ежедневно ще се умножават.

Цели на проекта

Сайта се отличава със своята лекота и лесно страниране, което ще ви отведе до търсените от Вас услуги и пакетни цени.

Постарахме се да покажем в детайли спецификата на тяхната работа, която разбира се и медиите излъчват. За тези моменти отделихме специална секция, която може да разгледате, ако сте изпуснали това излъчване.

Не можем и да не споделим отличията на тези професионалисти, които не са за изпускане. Те заемат почетно място в настоящия уеб сайт. Освен доволните клиенти, това е още едно голямо отличие за тяхната отдаденост за всичко, което правят в специалния за Вас ден.

Лого дизайн

Заложихме на стилистично изписване на символите, както и изцяло показ на името на създателя на красивите фотографии – Ивелин Илиев.

И всъщност – основната символика на логото е, както пауза във времето, така и първите две букви на Ивелин Илиев. И както винаги се стараем, лого дизайна да е лек, приятен и в същото време запомнящ се.

Уеб дизайн

В настоящия проект вложихме силата от дейността на нашата работа – стил, изисканост, красота. Подбрахме точните цветови нюанси, които отчетливо открояват всяка категория.

Надникнахме в кухнята на семейство Илиеви, които любезно ни посрещнаха и показаха цялата си същност, която допринесе за това съвършенство. Плътен, достъпен и пълен с полезна информация уеб сайт, който си заслужава да посетите.

Специалният ден Ви предстои – Вие сте на точното място!

програмиране

Странирането е лесно и приятно. Отчетливите категории бързо ще Ви отведат до желаната дестинация, която ще Ви запознае с полезната информация. Дори от мобилния си телефон ще можете съвсем бързо да достигнете до тяхната страница и да запишете своя час за заснемане на сватбения Ви ден.
сайтът отблизо
В уеб пространството
Всяко поредно предизвикателство за нас е стремеж да създадем уникален и работещ продукт.
запитване
Запитване за подобен сайт
Ако желаете да създадем подобен сайт за Вас, може да изпратите запитване и да Ви дадем персонална оферта

Запитване за изработка на сайт

БЛАГОДАРИМ ВИ!

Ще се свържем с Вас възможно най-скоро, за да уточним детайлите по Вашия проект.