уеб сайт

изработка на сайт за медицински център

клиент
медицински център Кордис
уебсайт
www.cordis.bg
реализация на проекта
2018

Цели на проекта

изработка на сайт за медицински център
CORDIS | МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР

В дизайна сме използвали нежни икони и фотографии подкрепени със съответния текст отговарящ на всяка процедура. Точно и категорично са представени предлаганите дейности от специалистите на МЦ Кордис. Всяка от тях е изобразена със съответната икона, подкрепена със стилна анимация. Създадената бърза връзка отвежда пациента в полезна и точна информация за всяка дейност.Отделихме и важно място за промоционалните предложения? Във всяка промоция е заложена предлаганата процедура и съответната цена.Екипът на медицински център Кордис е представен под формата на автобиографична страница. Тук е мястото, където ще се запознаете отблизо с целия екип. Поместената информация доказва натрупания опит през годините на всеки един от тях и показаните постижения в областта на медицината. Тази страница е изградена в полза на всички пациенти, които ежемесечно следят предлаганите промоционални предложения на МЦ Кордис.

Цели на проекта
Изградихме идеалната структура, която отговаря точно на всички предлагани дейности в Медицински център Кордис - гр. Плевен.

Уеб дизайн и
програмиране

Изготвихме  стилен уеб дизайн, в който поместихме всички дейности, които се предлагат, които подкрепихме с точната фотография и приятни цветни тонове.

Създаване на
видео визитка

Изготвихме рекламен видеоклип, който се излъчва в приемната, от който всеки пациент чакащ своя преглед ще може да се запознае отблизо с екипа и дейностите в центъра.

Промоционални
банери

Периодично изготвяме промоционални банери, които поместваме в уеб сайта и се използват за фейсбук представяне. Във всеки банер заложхме на стилно и графично оформление с конкретно подбрана фотография.
cordis.bg отблизо
В уеб пространството
Всяко поредно предизвикателство за нас е стремеж да създадем уникален и работещ продукт.
запитване
Запитване за подобен сайт
Ако желаете да създадем подобен сайт за Вас, може да изпратите запитване и да Ви дадем персонална оферта

Запитване за изработка на сайт

БЛАГОДАРИМ ВИ!

Ще се свържем с Вас възможно най-скоро, за да уточним детайлите по Вашия проект.