Идеен проект за магазин Ташев в SkyCity Mall – София

Фирма ТАШЕВ е утвърдена, както на Българския така и на Европейския пазар. Неповторими са в производството на туристически раници, които се отличават по своя дизайн и издръжливост, на които се радват многобройни любители на туризма вече дълги години.

 

Нашето партньорство има многогодишна история, в която сме записали и осъществили многобройни рекламни решения. Гордеем се за пореден път, че отново избраха екипа на ETRIX с отговорната задача да създадем визията на поредното им начинание – фирмен магазин в SkyCity Mall София. Съвместната ни работа допринесе за реализирането на един неповторим по своята визия проект грабващ потенциалните клиенти още с първите стъпки.

цялостно брандиране на витрини с фолио

Дизайнът

Визията започва от стъпалата, които те ще извървят по високата планина, за да достигнат до качествената туристическа екипировка.

Броени са дните до неговото отваряне. А ние ще очакваме следващото предизвикателство към нас от фирма ТАШЕВ.

 

Успех приятели.

 

Екипът на ЕТРИКС.

рекламна агенция ЕТРИКС

други новини

дигитален печат на визитки, флаери, постери

Печатница Etrix Digital Print

Дигитален печат за къси тиражи в най-кратки срокове на неустоима цена. Това е най-успешното решение, когато времето и тиражите имат своят минимален срок. Печат на визитки, брошури, листовки, папки, флаери, обложки и опаковки, каталози.