';
Фотография на керамика

Продуктова фотография

Не просто снимка, а точният кадър.

Заснемането на всеки един продукт е едно невероятно изживяване за целият екип на рекламно студио Etrix.

Всичко започва от подготовката за продуктовата фотосесия. Сценарият е най-важен, който предварително описва всички етапи, през които трябва да преминем, за да получим перфектния кадър. Събирането на декорация, ако е необходима такава, също е част от целия процес.

Когато започне снимачния ден, ние сме заредени с положителни емоции и сме готови за работа на макс 🙂

Прожекторите светват. Продуктът е заел своята позиция на специално подготвено за целта място. И ето моментът започва.

Кадрите се въртят един след друг. Декорациите и всички детайли се променят по време на работа, защото най важно е какво? – РЕКЛАМНИЯТ ПРОДУКТ.

Ние през цялото време се стремим към това. Да го представим до съвършенство и по начин, който потенциалният клиент ще бъде впечатлен.

Дълъг е процесът на продуктовото заснемане. Това е и спецификата на нашата работа. Защото ние сме студио ЕТРИКС. Ние знаем как да представим Вашият продукт по един перфектен начин.

ТОЧНИЯТ КАДЪР ПРОДАВА!

В последващ етап той може да бъде на Вашата рекламна брошура, плакат, каталог, а защо не и на билборди поставени на пикови точки във Вашия град.

Не подценявайте заснемането на продуктите си.

Доверете се на нашия екип, който ще покаже на Вашите партньори в най-добра светлина всеки детайл от Вашия продукт, допринасящ за неговото закупуване.

За да подкрепим тези редове с факти, представяме на Вaшето внимание малка част от продуктовата фотография за нашите партньори от Gappa hand made | www.gappa.bg

НАШИЯТ ФОТООБЕКТИВ ВИ ОЧАКВА!

Кадри от изминалата фотосесия 🙂

Коментара
Сподели
Avatar
etrix

Други новини от ЕТРИКС

Идеен проект за магазин Ташев в SkyCity Mall – София

Нашето партньорство има многогодишна история, в която сме записали и осъществили многобройни рекламни решения. Гордеем се за пореден път, че отново избраха екипа на ETRIX с отговорната задача да създадем визията на поредното им начинание – фирмен магазин в SkyCity Mall София.

Златен медал от международен Пловдивски панаир

Новинарската ни емисия получи страхотни новини от нашите любезни партньори от BeeBerry. Уверихме се, че всичко в което се влага труд и любов се увенчава с успех.

Произведено в България

Лампите на прожекторите светват. Момента настъпва. Момент, в който нашия екип имаше удоволствието да се докосне до онези творци – творци дръзнали да останат да се борят и трудят в нашата родна България. Родина с много история и традиции.

Фотография на керамика

Всичко започва от подготовката за продуктовата фотосесия. Сценарият е най-важен, който предварително описва всички етапи, през които трябва да преминем, за да получим перфектния кадър. Събирането на декорация, ако е необходима такава, също е част от целия процес.

Видео визитка

Нашата мисия и отговорност към екипа на детска школа продължава. Представяме Ви поредното дело на екипа на Етрикс – видеопрезентация, създадена специално за нашите любезни партньори от Първите седем, които съвсем скоро отварят врати за Вас мили деца.

Предметна фотография

Фотография е важен процес, който трябва да се движи в определен сценарий. Този сценарий е индивидуален за всяка фотосесия. Важно е да се отбележи, че предварителния план на работа спомага за спазването на последователността на работа при заснемането на всеки един продукт.

Йога Баланс

Практикувай йога с нас! Това е мотото на Йога център Баланс. Център предлагащ практики по йога, семинари и срещи с известни личности, отдадени на това изкуство.

Cendrillon онлайн магазин

Cendrillon е бутикова марка на елегантно дамско бизнес облекло. Имаме удоволствието да Ви запознаем с Даниела Димова. Тя е дизайнерът на всички модели предлагани от марката Cendrillon. Срещите ни с

BOJY FISHING FLOATS

Семейна фирма с дългогодишна история. С настоящото портфолио твърдо заявяваме, че с труд всичко се постига. Това са направили и те – създателите на BOJY.

Доктор Халваджиян

Има много случайни срещи, които остават трайни спомени след тях. Ние имахме честта да присъстваме на една такава среща, от която спечелихме доверието и приятелството на един невероятен човек –

Хензел и Гретел

Имало едно време… Всички знаем, че така започват повечето детски приказки. За нас прочита на приказката Хензел и Гретел е започнала още от детството, но продължава и до днес.

Модна фотография

Днес е един от ползотворните ни дни, който отмина неусетно. Часовете се нижеха, а ние се отдадохме изцяло на пролетно-лятната колекция от дамски бутикови облекла под марката Cendrillon.

UberDesk Bulgaria

Представаме Ви UBERDESK. Това е марка утвърдена на българския и европейския пазар в производството на ергономични бюра. Забравете заседналия начин на живот. Доверете се на UberDesk. Те ни се довериха,