Фотография, дизайн и печат на продуктов каталог

клиент: Лебозол България

Арте Плевен

Продуктова фотография,  дизайн и печат на продуктов фирмен каталог.

 

За нашите любезни партньори, изготвихме индивидуален дизайн и предпечат на продуктов каталог, състоящ се от 12 страници предлагащи основните продукти от Арте ООД на българския пазар.

 

Пълноцветното издание предлага на потенциалните клиенти полезна информация за фирмата, предлаганите продукти и разбира се кулинарни рецепти.

 

В дизайна на каталога сме заложили на продуктова фотография, която заема важно място и показва в детайли предлаганите продукти от фирма Арте. Дизайна заема важно място в създаването на всяко рекламно решение. Независимо дали е печатно издание, той трябва да грабва потенциалния клиент от пръв поглед. Всяка група продукти трябва да се окроява графически и цветово, което спомага за бърза ориентация в избора от страна на клиента.

 

Дизайна на каталога трябва да е съобразен със самия отрасъл. Прилаганите цветове трябва да отговарят на точни критерии, които се спазват при изграждането на дизайна на всеки каталог. В изготвянето на дизайна за индивидуалния каталог на фирма Арте сме спазили тези критерии.Всяка категория е стриктно подредена и отличаваща се в цветово и графично оформление, подкрепена със съответна рецепта, която ще е в полза на всяко домакинство.

 

Благодарим им за гласуваното доверие. На екипа на Арте пожелаваме да продължават да задоволяват апетита на всеки ценител на кулинарното изкуство.

 

Приятен апетит!

рекламна агенция ЕТРИКС

други проекти от печатна реклама