';

ETRIX

ОЧЕРТАЙ ФАНТАЗИИТЕ СИ

Приятните емоции и работата
вървят ръка за ръка.

15 години
креативност
над 6000 реализирани проекта
Над 6 000 проекта

Когато миналото и настоящето се съберат, се получават многобройни решения в сферата на рекламата.

над 400 лоялни клиента

Спечеленото доверие на всеки един от Вас е важно за нас. Ще продължаваме и занапред да сме заедно по пътя към успеха.

над 400 клиента

От малката фирма до
модерния бранд

15-те години в сферата на рекламата започват от създаването на Криейтив маус. Всеки има своето начало и развитие в растеж. Така и ние след многобройни усилия положен труд и натрупан опит реализирахме ЕТРИКС. В нашето портфолио се нареждат многобройни рекламни решения в сферата на: фирмени брандове започващи от лого дизайна, печатна реклама, реализирани работещи уеб сайтове и онлайн магазини и отчетливи рекламни материали.

Доверието на нашите клиенти е нашия стимул към реализирането на всеки един проект. Не думи, а дела са необходими, за да покажем нашата отговорност към всеки имал честта да се сблъска с нашата работа.

ОСНОВАТЕЛИТЕ НА ETRIX

Георги Тачов
Георги Тачов
графичен дизайнер
Велислава Тачова
Велислава Тачова
отдел клиенти

Иновативност, креативност и
решителност

Многобройните часове и дни, които сме отдали при реализирането на всеки един проект, може да проследите в нашето портфолио. Във всеки един от тях е вложен много труд и целенасоченост към крайния резултат.

Не обичаме стандарта, а винаги търсим нови предизвикателства, които ни водят към реализирането на бутикови рекламни решения.

Ако Ви допада нашата работа, скоро очаквайте и Вашия реализиран проект в нашето необятно портфолио.

С чаша топло кафе и усмивка ще обсъдим детайлите за Вашето рекламно послание, което ще предадем заедно на Вашите бъдещи клиенти и партньори.

Ние сме Етрикс. Кажете ни здравей.

ПАРТНЬОРИТЕ

Малка част от нашите приятели, които ни се довериха през годините.

Запитване за оферта
Благодарим Ви за интереса към нашите услуги. Очакваме Вашето запитване за оферта! След като го обработим, в рамките на 1 работен ден наш сътрудник ще се свърже с Вас.

Желаете експресна консултация, за дадена услуга, свържете с нашия сътрудник.

Велислава Тачова
моб: 0888 221 651
e-mail: tachova@etrix.bg

РЕФЕРЕНЦИИ

Благодарим Ви!

cordisbeeberryshaffranBlagoevgrad propertiesсемеен хотел Марагидик
Etriх – екипът, който създава реалност във виртуалното пространство. Чрез своята креативност и умения те успяха да реализират един уникален проект, даващ визия на нашия медицински център. Талантливи, скорострелни, иновативни са малко от епитетите, които ги описват. Посрещнаха ни с усмивка и върнаха нашата. Поднасяме най-искрени благодарности към тях и творчеството им и им пожелаваме безкрайни успехи в това, което правят най-добре – уеб дизайн. Удовлетвореността ни и стремежът ни за точност в детайлите ни накара да ги изберем и да се доверим на тях за съвместна работа в бъдеще. С чиста съвест ги препоръчваме на всеки, търсещ прецизност и коректност!
Кордис
Медицински зентър
Етрикс, талантът ви, модерното мислене и упоритата работа доведоха до страхотни резултати. Благодарим ви! Доказателство затова са всички поздравления, които получаваме от наши клиенти, а това определено прокарва чувства на удовлетворение за модерната визия. Вие станахте част от истинска приказка (нашата реална история), която цели освен да докосне много изтънчени небца, да го направи с финес. И понеже се гордеем с медовината, която произвеждаме, защото е уникална, за нас бе изключително важен обликът. Приятели, заедно постигнахме много-много – визитните картички, етикетите на бутилките ни и електронното издание на Кошерите още провокира почуда – как успяхте да ги направите прекрасни! Изкуство! Благодарим Ви за професионалното отношение и за модерната визия на нашия бранд. Нямаме търпение да стартираме следващия ни проект заедно!
Емил Балашков
медовина Кошерите
Искаме да споделим като референция удоволствието от съвместната ни работа с ЕТРИКС по изграждане на фирмен сайт и онлайн магазин. Специални благодарности на Георги Тачов и Велислава Тачова за страстта и желанието, което вложиха при реализирането на сайта и фотографиите към него! Те надскочиха нашите очаквания!! Когато им дадохме заданието, нямахме ясна идея за визията и начина на функциониране на сайта. Техните препоръки и свежи идеи направиха продукта ни уникален и атрактивен. Изграден по изцяло нов начин, с много функционални менюта и модерна визия сайта ни е прекрасен помощник в ежедневната ни работа и чудесен рекламен продукт. Поздравления и искрени благодарности за перфектно свършената работа!!
Даниела Караджова
БГ шафран
С Еtrix ни свързаха наши дългосрочни партньори, отговарящи за разработването и поддръжката на интернет сайтовете на фирмата. Идеята ни бе да подобрим с нов облик, лице и функционалности един от нашите интернет портали. Още от първият ни контакт с екипа на Еtrix, и по специално с Г-н Георги Тачов, усетихме желанието на екипа им, да създадем заедно индивидуален, специфичен и характеризиращ нас като компания дизайн. В съвместната ни работа се наслаждавахме на изобилие от вариации, решения и идеи за създаването на един краен продукт. Еtrix освен с дизайнерските си решения, ни помогна и с по-ясното разбиране на изискванията на потребителя и бъдещите тенденции в дизайна. Благодарим и препоръчваме екипа на etrix. Доказателство за това е последващият наш продукт – www.skyapartments.net
Мартин Кацарски
Благоевград Пропъртис
Сключихме договор с etrix.bg за изготвяне на сайт на хотела и печатни рекламни материали. Наблюденията ни показват: Влизанията в нашият сайт за период от 1 година са се увеличили с повече от 100%. Макар и в условията на криза хотела повиши оборотите си за 1 година с над 30%. Това се дължи на повишената посещаемост и заетост на хотелската база, а като се има предвид, че основната ни рекламна дейност се дължи на сайта, става ясно приноса на добрата ни съвместна работа с etrix.bg Хотелската дейност изисква бърза и гъвкава реакция на рекламната фирма за новости, цени и услуги. За всяко наше искане по тези въпроси фирмата реагираше своевременно и точно, като много често предложенията и консултациите им бяха решаващи. Рекламните картички и други материали, които им възлагахме за този период бяха изпълнявани в срок и произведени с вкус и професионализъм. Благодарим на фирмата etrix.bg и лично на Георги Тачов за досегашната работа и се надяваме за дългосрочна съвместна дейност.
Маргарита Халваджиян
семеен хотел Марагидик

ОТ КУХНЯТА

Тук запечатахме малка част от моментите на нашите предизвикателства.

КЪДЕ ДА НИ ОТКРИЕТЕ?

Последвайте картата на Google и много скоро ще се наслаждавате на ароматно кафе в офиса на студио Етрикс 🙂