';
химическо чистене Роса

гр. Благоевград

Искаме да ви благодарим за добрата съвместната работа, за отделеното ви ценно време, за свежите идеи и проявеното търпение. Факт е и можете да се гордеете с това, че упоритостта и положените усилия дават прекрасни резултати!
Благодарим ви и ви желаем много здраве, късмет, лични и професионални успехи и още много доволни клиенти и партньори!

химическо чистене Роса – Благоевград

UberDesk

модерните Български бюра

Ние от UberDesk възложихме на колегите от Etrix.bg един изключително специфичен и тежък проект за създаване на цялостно рекламно решение за нашите продукти. Изискванията бяха многобройни. Търсеше се силно атрактивен и модерен уеб дизайн за иновативен продукт, както и фотография, програмиране и печат. Всичко това за кратък срок и ограничен бюджет – мисия невъзможна за почти всяка една фирма.

Etrix.bg подходиха много отговорно и със силно желание към така важния за нас проект. Не само, че отговориха на всяко едно изискване до най-малката подробност, но и надминаха очакванията ни. Бяха предложени и интегрирани рекламни решения, които положително надградиха изначално замисления проект.

Даваме отлична оценка и препоръчваме Etrix.bg на всяка една фирма, която търси отговорно отношение и надежден партньор, познаващ отлично тънкостите и новостите на рекламата!


инж. Цветомир Панталеев

Завод Ломоносов

завод за метални изделия и конструкции

С настоящето писмо изразяваме нашето удовлетворение от съвместната ни работа с рекламно студио ЕТРИКС ООД, на което възложихме изработването на фирмения ни сайт.

Екипът на ЕТРИКС изпълни своевременно и качествено ангажимента си. В процеса на разработването ни дадоха интересни и авангардни предложения за визията на сайта. Реагираха и компетентно на направените промени.

Благодарение на професионализма и уменията на екипа, създадоха сайт, който напълно отговаря на нашите изисквания.

Уверени в професионалните качества на служителите на ЕТРИКС ООД, можем да ги препоръчаме като надежден партньор на всички, нуждаещи се от техните услуги.“

инж. Тодор Богданов

ДМСГД – Плевен

Дом за медико-социални грижи

Позволете ми да изкажа изключителното ми задоволство и горещи благодарности към екипа на рекламно студио Етрикс и лично на Георги и Велислава Тачови.

Впечатлени сме от европейската и модерна визия на уеб сайта, която напълно отговаря и пряко кореспондира с отношението ни и качеството на грижите полагани за тези безценни деца. Великолепно сте уловили усещането за грижа, съпричастност, надежда и обич, което личи по начина на изработка на всяка страница.

Благодаря Ви, от името на децата и лично от мое име за креативността, отношението и професионализма! Вие сте част от нашето голямо семейство, което ми дава вярата, че усилията ни са ползотворни!

Благодаря Ви!

Д-р Д. Георгиева – Директор на ДМСГД-гр. Плевен

Лебозол България

течни торове от Германия

С фирма Етрикс работим от средата на 2012 след препоръка от наши партньори. Бяхме останали без обслужваща агенция, а ни притискаха срокове.

Като клиенти ни спечелиха със способността бързо да вникнат в проблема и с персоналното отношение към нашите идеи и желания.Отличния графичен дизайн плюс дружелюбното отношение за нас са предпоставка за дългосрочно сътрудничество. Това което получаваме като продукт от Етрикс е наистина индивидуално, а креативността им прави клиентите да се чувстват неповторими.

Лебозол България

M-Communication

Счетоводна компания

„Има хора, които ни вдъхновяват. За прекрасни неща. За това да бъдем добри.“

С благодарност от M-Communication Ltd.

Мая Воденичарова

Derma

Derma aesthetic center

Имам привилегията и удоволствието да препоръчам фирмата за създаване на web сайтове Etrix.bg на Вашата организация. Работим съвместно от една година – година на интензивно общуване, заредено от неспокойното търсене и въображение на водещия дизайнер във фирмата и неговия екип. Въображението в областта на дизайна е едновременно и условие, и инструмент за реализиране на крайния продукт- web сайта. Същият би трябвало да бъде отражение на мечтата на клиента, пък било то и неосъзната.

В Etrix успяха с интуитивност, или по – точно казано с емоциална интелигентност, да доловят моите подсъзнателни търсения и да им придадат обективен изглед. Успяха да разтворят и вплетат мечтата ми в реалния живот. При съвместната ни работа видях, че дизайна претворява представите на хората за тяхната дейност и като такъв е призвание и отрицание на покоя.

Заедно създадохме web сайт на нашата организация, който формира желания от нас облик пред обществеността и ни популяризира. Качеството на сайта и неговата ефективност, изразяваща се в непосредствени и дългосрочни резултати, е водещ приоритет за екипа на etrix. В условията на ограничени ресурси, налагащи рестрикции в бюджетите, за нас това също е определящо.

В резултат на съвместната ни работа и положителните резултати от нея, открито Ви препоръчвам фирмата за създаване на web сайтове Etrix. Желая им успехи в техните бъдещи творчески начинания.

Д-р Галя Радославова

ОВК

Отопление, вентилация и климатизация

Ние ОВК ООД, сме написали настоящата референция, за да препоръчаме Екипът на etrix.bg и да изразим задоволството от това, че им се доверихме в изграждането на корпоративният ни облик.

За нас те са се трудили по създаването на лога, цялостна изработка на уебсайт с онлайн магазин, печатни материали, брандирали са наши фирмени автомобили.

Познаваме работата им в продължение на повече от четири години и все още се изненадваме от способността им да намират начин да открият и представят по невероятен начин нашата идентичност

Сигурни сме, че при тях мотото за качество на продукта не е само мит, превърнало се е в истинската им същност, а най-важното, е че съумяват да го постигат в комбинация от иновативност и да ни изненадват с нови погледи към познатите неща.

Препоръчваме рекламно студио etrix.bg на фирмите, които смятат, че заслужават да получат една наистина вярна рекламна визия и стартегия. Те знаят какво е необходимо за да го постигнете!

инж. Огнян Батолски

Migteh

продажба и сервиз на копирни машини

Мигтех ООД издава настоящата референция на ЕТРИКС ООД за да изкаже мнение за съвместната ни работа.

Контактът ни с рекламно студио ETRIX се осъществи по повод изработката на уебсайт за нашата фирма. На база на предварителен разговор екипът на ETRIX разбра точно от какъв тип уебсайт имаме нужда въпреки, че ние изобщо не бяхме наясно с нуждите си.

Сайта беше изработен в договорения срок и беше станал много по-красив и функционален от това което беше в нашите представи. ETRIX се погрижи и за изработката на лого, което изгради нашата фирмена индетичност.

От този момент Мигтех ООД намери млад и креативно мислещ екип който да се погрижи за цялостната реклама на нашата фирма, както и да изгради корпоративния ни облик. Фирмата разполага с квалифицирани кадри и се отличава с качествено и коректно изпълнение на поетите задължения.

Настоящата референция издаваме с мнение, че ЕТРИКС ООД е надежден парньор и изпълнява поетите си задължения качествено и в уговорения срок.

Илия Минков

ГИС

дистрибуция на IT техника

С настоящата референция, желаем да изкажем своите най-искрени благодарности за професионалната работа на екипа на Etrix.

По наша поръчка фирмата трябваше да извърши редизайн на уеб сайт. Началото на съвместната ни работа, многобройните часове, обсъждайки новият му облик стигна до етап,че цялостната визия на всичките ни дейности трябва да се промени. Това изцяло промени нашето виждане относно рекламата, която е всеобхватна.

Екипа на Etrix перфектно и последователно успя да представи същността на дейностите, които предлагаме в ГИС ЕООД. Отдадени на своята работа, ние екипа на ГИС напълно се доверяваме на професионализма показан от графичния дизайнер на студио Etrix.

Всеки нов проект, представен от негова страна изцяло допълва нашите цели и стремежи да се развиваме всеобхватно в областта на IT сферата.

Препоръчваме студио Etrix, като доказани професионалисти в сферата на рекламните решения.“

Владислав Димитров

Blagoevgrad properties

Благоевградският mортал за имоти

С Еtrix ни свързаха наши дългосрочни партньори, отговарящи за разработването и поддръжката на интернет сайтовете на фирмата. Идеята ни бе да подобрим с нов облик, лице и функционалности един от нашите интернет портали.

Още от първият ни контакт с екипа на Еtrix, и по специално с Г-н Георги Тачов, усетихме желанието на екипа им, да създадем заедно индивидуален, специфичен и характеризиращ нас като компания дизайн.

В съвместната ни работа се наслаждавахме на изобилие от вариации, решения и идеи за създаването на един краен продукт.

Еtrix освен с дизайнерските си решения, ни помогна и с по-ясното разбиране на изискванията на потребителя и бъдещите тенденции в дизайна.

Благодарим и препоръчваме екипа на etrix. Доказателство за това е последващият наш продукт – www.skyapartments.net

Мартин Кацарски

Йога център Баланс

Практикувай йога с нас!

С настоящата референция бих искала да дам своята отлична оценка за работата и изключителния професионализъм на Рекламно Студио „etrix.bg“.

Започнах работата си с „etrix.bg” през лятото на 2011 г..

Първоначално имах нужда от по-дребни неща като флаери, рекламни надписи и малки коледни подаръци.

През зимата на 2012 г. реших да се доверя на екипа на „ etrix” за цялостната визия на Йога Студио „Баланс” – от създаване на лого до изработка и поддръжка на нов сайт. За мен това бе много важен и вълнуващ момент от развитието на Студиото.

Уеб сайта, който „etrix.bg” създадоха е с елегантен дизайн, лека и въздушна визия и напълно оправда моите очаквания.

Като клиент на „etrix” получих висок професионализъм, добро обслужване, коректност и стремеж да се познават нуждите на клиента в дълбочина.

За мен това е нещото, което ценя изключително високо в нашите бизнес взаимоотношения и мисля, че подобен подход към клиента е уникален!

Нина Тараланска

Дъга сервиз

Пътна помощ

Екипа на Дъга Сервиз Пътна Помощ бихме желали да изразим искренни благодарности към Рекламно Студио ЕТРИКС, за това, че се грижат за нашия бизнес с бързина, коректност, професионализъм и персонално отношение.

За всичко,от което сме имали нужда,отговорът винаги е един…няма проблем….

Изработване и поддръжка на уеб сайт www.dagaservice.bg;
Визитни картички;
Бланки фактури;
Рекламни тениски;
Фирмени печати;
Рекламни материали.

Благодарим !!!

Studio GM

фризьорски салон

Нуждаехме се от нещо различно и индивидуално.

Искахме да избягаме от рекламните материали, които ни заливат всеки ден и навсякъде.

Искахме нашите проекти да имат душа. Да носят личната ни енергия, любов и визия, която казва: Правя това за теб, моя клиент.

Изказваме своята Благодарност на екипа на Ertix за търпението и положения труд да открият и създадат това, което изразява нас.

Ако имате бизнес и идеи, ако искате да бъдете различни и да Ви забележат – споделете и се оставете в ръцете на професионалистите.

Изберете студио Etrix.


Галя Димитрова

БГ ШАФРАН

модерните Български бюра

Искаме да споделим като референция удоволствието от съвместната ни работа с ЕТРИКС по изграждане на фирмен сайт / он – лайн магазин. Специални благодарности на Георги Тачов и Велислава Тачова за страстта и желанието, което вложиха при реализирането на сайта и фотографиите към него! Те надскочиха нашите очаквания!! Когато им дадохме заданието, нямахме ясна идея за визията и начина на функциониране на сайта. Техните препоръки и свежи идеи направиха продукта ни уникален и атрактивен. Изграден по изцяло нов начин, с много функционални менюта и модерна визия сайта ни е прекрасен помощник в ежедневната ни работа и чудесен рекламен продукт. Поздравления и искрени благодарности за перфектно свършената работа!!


Екипът на БГ Шафран

Марагидик

семеен парк-хотел

Сключихме договор с etrix.bg за изготвяне на сайт на хотела и печатни рекламни материали.

Наблюденията ни показват:

Влизанията в нашият сайт за период от 1 година са се увеличили с повече от 100%.

Макар и в условията на криза хотела повиши оборотите си за 1 година с над 30%. Това се дължи на повишената посещаемост и заетост на хотелската база, а като се има предвид, че основната ни рекламна дейност се дължи на сайта, става ясно приноса на добрата ни съвместна работа с etrix.bg

Хотелската дейност изисква бърза и гъвкава реакция на рекламната фирма за новости, цени и услуги. За всяко наше искане по тези въпроси фирмата реагираше своевременно и точно, като много често предложенията и консултациите им бяха решаващи. Рекламните картички и други материали, които им възлагахме за този период бяха изпълнявани в срок и произведени с вкус и професионализъм.

Благодарим на фирмата etrix.bg и лично на Георги Тачов за досегашната работа и се надяваме за дългосрочна съвместна дейност.

Маргарита Халваджиян