DRAW YOUR FANTASIES

Очертай фантазиите си“ е нашият слоган!

Чрез тях ние съумяваме да положим началото на всеки един проект, Вашите идеи пречупени през нашия натрупан опит през годините, допринасят за реализирането на успешни рекламни решения.

Доказали сме се на Българския пазар със запомнящи се проекти, отличаващи се със собствен почерк и стил.

Многобройни са нашите клиенти, които през годините останаха верни на положения труд към тях.

Реализираните проекти в нашето портфолио могат да покрият почти всяка точка от картата на България – София, Велико Търново, Плевен, Пловдив, Варна, Благоевград, Севлиево, Троян, Пазарджик, Казанлък и много други са дестинации, в които ние открихме верни партньори. Партньори оценили положените старания за техния бизнес. Оставаме им верни и продължаваме заедно по пътят към успеха.

Ние сме Етрикс. Кажете ни здравей!

ОСНОВАТЕЛИТЕ НА ЕТРИКС

Велислава Тачова

Велислава Тачова

Георги Тачов

Георги Тачов

НАШИЯТ ОФИС

РЕФЕРЕНЦИИ

Най-голямото доказателство за качеството на нашата работа е в ангажимента, който имаме към нашите партньори, като се стремим да постигат своите бизнес цели. В съответствие с това, част от тях написаха за нас няколко отличия за дизайн и интерфейс, което е изключително мотивиращо и потвърждава, че нашата мисия и нашите цели са искрени.

КОНТАКТИ

Можем да се погрижим и за Вашия бизнес.

Независимо дали сте стартираща фирма или вече имате изграден бизнес – ние можем да спомогнем да положим основите или да доразвием заедно успешни рекламни решения.