';
ПРОИЗВЕДЕНО В БЪЛГАРИЯ
Произведено в България
flag

ПРОИЗВЕДЕНО В БЪЛГАРИЯ

Лампите на прожекторите светват. Момента настъпва. Момент, в който нашия екип имаше удоволствието да се докосне до онези творци – творци дръзнали да останат да се борят и трудят в нашата родна България. Родина с много история и традиции. Точно тези традиции са съхранили и те – Мария и Пламен, които и до днес ежедневно изработват своите керамични продукти в работилничката на GAPPA HANDMADE.
Това е приказка, която четем отдавна. Приказка, която премина през нашия обектив, който запечата в детайли магията на керамичния занаят. Това за нас са спомени, които остават траен отпечатък в съзнанието ни, което за в бъдеще допринесе за реализирането на настоящия проект.

Стъпка по стъпка…

Обичаме да изминаваме тези стъпки. Извървяхме ги и за нашите доверени приятели от GAPPA HANDMADE.

Началото бе късната есен. Природата бе заобиколена от своите блага, които прекрасно застанаха пред нашия обектив и ни се усмихнаха, от които се запечатаха страхотни кадри. Кадри, които увенчаха с успех нашите ваятели на грънчарския занаят. Тяхното дело криещо своите тайни до днес, вече има своите последователи.

Вие, мили приятели сте ценители на ръчно изработената керамика, която чрез своите изтънчени форми и пъстроцветни мотиви може да внесе уют и във Вашия дом.

Те допуснаха нас, екипа на Етрикс да бъдем до тях, до тяхната същност ежедневно, да навлезнем в кухнята им и да плуваме в техните води, за да можем заедно да плуваме в бурното онлайн море, което ще е видимо за всички решили да оценят БЪЛГАРСКОТО И РОДНО ПРОИЗВОДСВО.

Онлайн магазинът е създаден за всеки, решил да избере красивото и естетичното, което ще радва сетивата на всички достигнали до тази уеб страница. Мобилната версия ще е с вас ежедневно, което ще е удобство да изненадате своята любима, близки или приятели с оригинални практични подаръци избрани от GAPPA HANDMADE.

Това е нашата БЪЛГАРСКА ОНЛАЙН ПРИКАЗКА. Пожелаваме Ви приятно пазаруване.

www.gappa.bg

 

Успех на Мария и Пламен.

Екипът на ЕТРИКС

Коментара
Сподели
Avatar
etrix

Други новини от ЕТРИКС

Идеен проект за магазин Ташев в SkyCity Mall – София

Нашето партньорство има многогодишна история, в която сме записали и осъществили многобройни рекламни решения. Гордеем се за пореден път, че отново избраха екипа на ETRIX с отговорната задача да създадем визията на поредното им начинание – фирмен магазин в SkyCity Mall София.

Златен медал от международен Пловдивски панаир

Новинарската ни емисия получи страхотни новини от нашите любезни партньори от BeeBerry. Уверихме се, че всичко в което се влага труд и любов се увенчава с успех.

Произведено в България

Лампите на прожекторите светват. Момента настъпва. Момент, в който нашия екип имаше удоволствието да се докосне до онези творци – творци дръзнали да останат да се борят и трудят в нашата родна България. Родина с много история и традиции.

Фотография на керамика

Всичко започва от подготовката за продуктовата фотосесия. Сценарият е най-важен, който предварително описва всички етапи, през които трябва да преминем, за да получим перфектния кадър. Събирането на декорация, ако е необходима такава, също е част от целия процес.

Видео визитка

Нашата мисия и отговорност към екипа на детска школа продължава. Представяме Ви поредното дело на екипа на Етрикс – видеопрезентация, създадена специално за нашите любезни партньори от Първите седем, които съвсем скоро отварят врати за Вас мили деца.

Предметна фотография

Фотография е важен процес, който трябва да се движи в определен сценарий. Този сценарий е индивидуален за всяка фотосесия. Важно е да се отбележи, че предварителния план на работа спомага за спазването на последователността на работа при заснемането на всеки един продукт.

Йога Баланс

Практикувай йога с нас! Това е мотото на Йога център Баланс. Център предлагащ практики по йога, семинари и срещи с известни личности, отдадени на това изкуство.

Cendrillon онлайн магазин

Cendrillon е бутикова марка на елегантно дамско бизнес облекло. Имаме удоволствието да Ви запознаем с Даниела Димова. Тя е дизайнерът на всички модели предлагани от марката Cendrillon. Срещите ни с

BOJY FISHING FLOATS

Семейна фирма с дългогодишна история. С настоящото портфолио твърдо заявяваме, че с труд всичко се постига. Това са направили и те – създателите на BOJY.

Доктор Халваджиян

Има много случайни срещи, които остават трайни спомени след тях. Ние имахме честта да присъстваме на една такава среща, от която спечелихме доверието и приятелството на един невероятен човек –

Хензел и Гретел

Имало едно време… Всички знаем, че така започват повечето детски приказки. За нас прочита на приказката Хензел и Гретел е започнала още от детството, но продължава и до днес.

Модна фотография

Днес е един от ползотворните ни дни, който отмина неусетно. Часовете се нижеха, а ние се отдадохме изцяло на пролетно-лятната колекция от дамски бутикови облекла под марката Cendrillon.

UberDesk Bulgaria

Представаме Ви UBERDESK. Това е марка утвърдена на българския и европейския пазар в производството на ергономични бюра. Забравете заседналия начин на живот. Доверете се на UberDesk. Те ни се довериха,