ПРОДУКТОВА | ПРЕДМЕТНА ФОТОГРАФИЯ
Предметна фотография

Предметна фотография

Фотография - продуктова, модна, екстериорна и интериорна

Фотография е важен процес, който трябва да се движи в определен сценарий. Този сценарий е индивидуален за всяка фотосесия. Важно е да се отбележи, че предварителния план на работа спомага за спазването на последователността на работа при заснемането на всеки един продукт. Всичко в този процес трябва предварително да се обмисли – да се подготви необходимото пространство, осветление, допълнителни детайли, които ще допринесат за завършеност на перфектния кадър.

От своя страна фотографията се дели на интериорна, екстериорна, продуктова или предметна и модна. За всяко едно заснемане е необходима предварителна подготовка. Подготовката започва от продукта, модела или предмета, който ще се заснеме. Всичко е строго и индивидуално. Екипа участващ в цялото това мероприятие е важен, като всеки участник в това събитие има своята роля. Всеки има своя сценарии, по който се движи, за да се стигне до запомнящия се кадър.

Рекламната индустрия предлага редица запомнящи се фотографии, които са направени по този начин. Този процес не бива да се пренебрегва. Без предварителна подготовка не се надявайте на положителни резултати. Всеки се е сблъсквал в ежедневието с рекламни брошури или уеб сайтове, които грабват и подтикват клиента да закупи даден продукт, защото изглежда предизвикателно.

Всяка една фотосесия е дълъг мисловен процес, водещ до запомнящи се кадри, които спомагат за предлагането и продажбата на всеки един продукт.

За нас Екипа на Етрикс фотографията заема важно място в оформянето на всяко рекламно решение. Независимо дали е печатно издание като каталог или флаер, уеб сайт или друго креативно решение, тя заема почетно място в дизайна при подготовката на всеки един проект. През годините се научихме да виждаме и най-малките детайли, които видими през обектива на апарата, допринасят за задоволяване на любопитството на потенциалния клиент.

Коментари
Сподели
etrix

Други новини от ЕТРИКС

Предметна фотография

Фотография е важен процес, който трябва да се движи в определен сценарий. Този сценарий е индивидуален за всяка фотосесия. Важно е да се отбележи, че предварителния план на работа спомага за спазването на последователността на работа при заснемането на всеки един продукт.

Йога Баланс

Практикувай йога с нас! Това е мотото на Йога център Баланс. Център предлагащ практики по йога, семинари и срещи с известни личности, отдадени на това изкуство.

Cendrillon онлайн магазин

Cendrillon е бутикова марка на елегантно дамско бизнес облекло. Имаме удоволствието да Ви запознаем с Даниела Димова. Тя е дизайнерът на всички модели предлагани от марката Cendrillon. Срещите ни с

BOJY FISHING FLOATS

Семейна фирма с дългогодишна история. С настоящото портфолио твърдо заявяваме, че с труд всичко се постига. Това са направили и те – създателите на BOJY.

Доктор Халваджиян

Има много случайни срещи, които остават трайни спомени след тях. Ние имахме честта да присъстваме на една такава среща, от която спечелихме доверието и приятелството на един невероятен човек –

Хензел и Гретел

Имало едно време… Всички знаем, че така започват повечето детски приказки. За нас прочита на приказката Хензел и Гретел е започнала още от детството, но продължава и до днес.

Модна фотография

Днес е един от ползотворните ни дни, който отмина неусетно. Часовете се нижеха, а ние се отдадохме изцяло на пролетно-лятната колекция от дамски бутикови облекла под марката Cendrillon.

UberDesk Bulgaria

Представаме Ви UBERDESK. Това е марка утвърдена на българския и европейския пазар в производството на ергономични бюра. Забравете заседналия начин на живот. Доверете се на UberDesk. Те ни се довериха,