';
КОНКУРС ЗА ИНОВАЦИИ "ПРОДУКТИ, МАШИНИ И ТЕХНОЛОГИИ ЗА ХВП"

ЗЛАТЕН МЕДАЛ ОТ МЕЖДУНАРОДЕН ПЛОВДИВСКИ ПАНАИР

КОНКУРС ЗА ИНОВАЦИИ `` ПРОДУКТИ, МАШИНИ И ТЕХНОЛОГИИ ЗА ХВП ``

изработка на лого за Медовина Кошерите

Новинарската ни емисия получи страхотни новини от нашите любезни партньори от BeeBerry. Уверихме се, че всичко в което се влага труд и любов се увенчава с успех.

Пловдивският панаир събира многобройни производители.

В редиците се подредиха и нашите приятели от BeeBerry, които чрез своята ароматна медовина спечелиха първо място и златен медал за „Продукти, машини и технологии за ХВП“.  Това е голяма гордост за тях, но разбира се и за нас  като рекламно студио, което с предизвикателство приема всяка една поставена задача за изпълняването на рекламните решения.

Разглеждайки прекрасните фотографии от този специален за тях момент ние се наслаждаваме на победата им и се радваме на луксозните брошури, визитки и рекламни материали изработени от нашето студио, които са разположени върху красиво подредения щанд. Всеки елемент е на точното място. Главен акцент заема и етикета, който изгря върху бутилката на медовината.

Поздравления приятели. Бъдете все така отдадени на вашето производство, от което се ражда тази ароматна напитка. Пожелаваме ви да достигнете най-високите върхове на родното производство в България. Ние сме с вас и винаги ще ви подкрепяме.

Екипът на ЕТРИКС

Награда от международен Пловдивски панаир
Награда от международен Пловдивски панаир
Награда от международен Пловдивски панаир
Награда от международен Пловдивски панаир
Награда от международен Пловдивски панаир
Коментара
Сподели
Avatar
etrix

Други новини от ЕТРИКС

Идеен проект за магазин Ташев в SkyCity Mall – София

Нашето партньорство има многогодишна история, в която сме записали и осъществили многобройни рекламни решения. Гордеем се за пореден път, че отново избраха екипа на ETRIX с отговорната задача да създадем визията на поредното им начинание – фирмен магазин в SkyCity Mall София.

Златен медал от международен Пловдивски панаир

Новинарската ни емисия получи страхотни новини от нашите любезни партньори от BeeBerry. Уверихме се, че всичко в което се влага труд и любов се увенчава с успех.

Произведено в България

Лампите на прожекторите светват. Момента настъпва. Момент, в който нашия екип имаше удоволствието да се докосне до онези творци – творци дръзнали да останат да се борят и трудят в нашата родна България. Родина с много история и традиции.

Фотография на керамика

Всичко започва от подготовката за продуктовата фотосесия. Сценарият е най-важен, който предварително описва всички етапи, през които трябва да преминем, за да получим перфектния кадър. Събирането на декорация, ако е необходима такава, също е част от целия процес.

Видео визитка

Нашата мисия и отговорност към екипа на детска школа продължава. Представяме Ви поредното дело на екипа на Етрикс – видеопрезентация, създадена специално за нашите любезни партньори от Първите седем, които съвсем скоро отварят врати за Вас мили деца.

Предметна фотография

Фотография е важен процес, който трябва да се движи в определен сценарий. Този сценарий е индивидуален за всяка фотосесия. Важно е да се отбележи, че предварителния план на работа спомага за спазването на последователността на работа при заснемането на всеки един продукт.

Йога Баланс

Практикувай йога с нас! Това е мотото на Йога център Баланс. Център предлагащ практики по йога, семинари и срещи с известни личности, отдадени на това изкуство.

Cendrillon онлайн магазин

Cendrillon е бутикова марка на елегантно дамско бизнес облекло. Имаме удоволствието да Ви запознаем с Даниела Димова. Тя е дизайнерът на всички модели предлагани от марката Cendrillon. Срещите ни с

BOJY FISHING FLOATS

Семейна фирма с дългогодишна история. С настоящото портфолио твърдо заявяваме, че с труд всичко се постига. Това са направили и те – създателите на BOJY.

Доктор Халваджиян

Има много случайни срещи, които остават трайни спомени след тях. Ние имахме честта да присъстваме на една такава среща, от която спечелихме доверието и приятелството на един невероятен човек –

Хензел и Гретел

Имало едно време… Всички знаем, че така започват повечето детски приказки. За нас прочита на приказката Хензел и Гретел е започнала още от детството, но продължава и до днес.

Модна фотография

Днес е един от ползотворните ни дни, който отмина неусетно. Часовете се нижеха, а ние се отдадохме изцяло на пролетно-лятната колекция от дамски бутикови облекла под марката Cendrillon.

UberDesk Bulgaria

Представаме Ви UBERDESK. Това е марка утвърдена на българския и европейския пазар в производството на ергономични бюра. Забравете заседналия начин на живот. Доверете се на UberDesk. Те ни се довериха,